Search

De juiste Look & Feel is de sleutel tot meer succes

→ Om je ideale doelgroep te bereiken, is een krachtige en effectieve Look & Feel onmisbaar.
→ Een professionele en verzorgde Look & Feel zorgt ervoor dat klanten je producten of diensten als hoogwaardig en kwalitatief beter ervaren.
→ Het delen van je verhaal is van groot belang. De eerste indruk telt daarbij altijd. In slechts enkele seconden moet je een blijvende indruk achterlaten bij potentiële klanten.
→ Wanneer je vertrouwen en authenticiteit uitstraalt, gaan klanten je merk vertrouwen en zich loyaal opstellen.
→ Bij een klantervaring waarbij de look & feel helemaal klopt, ontstaat er een emotionele band tussen de klant en jouw merk. Dit vergroot de kans op een verhoogde verkoop.

Ben jij iemand die

1

Het moeilijk vind je als merk te onderscheiden van je concurrenten en op te vallen en niet weet waar je moet beginnen?

2

Moeite hebt om eenheid, rust en focus in jouw look & feel te krijgen?

3

Is jouw merk/bedrijf gegroeid, maar heb je het gevoel dat de uitstraling niet volledig overeenkomt met hetgeen je voor ogen hebt?

4

Wil je liever zelf de touwtjes in handen hebben en niet afhankelijk zijn van een ontwerper?

Ontdek de kracht van Look & Feel die klopt!

Mijn doel is om je te inspireren en te begeleiden bij het creëren van een look & feel die naadloos aansluit bij wie jij bent als merk of product. Zelfs kleine, eenvoudige stappen kunnen een aanzienlijk verschil teweegbrengen.

Bij elke aankoop spelen gevoel en emotie een doorslaggevende rol. Alles staat bij weloverwogen keuzes maken, de juiste vormen, kleuren en lettertypes allemaal dragen ze bij aan het versterken van de betekenis en boodschap van jouw merk. Het moet direct duidelijk zijn wat jouw merkwaarden zijn, voelbaar bij elke indruk.

Door je merkverhaal te vertalen naar prachtig, authentiek design, kun je een krachtig merk opbouwen dat resoneert met je doelgroep en je onderscheidt van concurrenten.

Visueel design is een universele taal die door iedereen begrepen wordt, ongeacht hun woonplaats of gesproken taal. Woorden zijn namelijk niet de enige manier om een verhaal te vertellen.

Ik kan je helpen

1

Weet je niet goed waar je moet beginnen met het ontwikkelen van je eigen Look & Feel? Ik help je op gang.

2

Heb je het gevoel dat je vastzit met de Look & Feel van je product of bedrijf of wil je ontdekken hoe je op de lange termijn het maximale uit de Look & Feel van je product of bedrijf kunt halen?

3

Wil je de Look & Feel van jouw business of brand toetsten? We kunnen er samen naar kijken.

Voordelen

→ Ik laat je alles zien wat ik in de loop der jaren heb geleerd.

→ Je bent niet meer afhankelijk van anderen

→ Helemaal toegespitst op jouw wensen

Mijn werkwijze

Wist jij dat je slechts enkele sessies nodig hebt om te zien waar de kansen voor jouw merk liggen?

1

We gaan niet voor een uitstraling die niets zegt over jouw identiteit. We gaan voor een uitstraling die eigen is en staat als een huis.

2

Samen kijken we met een positief kritisch oog naar jouw uitingen

3

Ik leer je een aantal simpele basisregels, waardoor je in één keer een aanzienlijk verschil kunt maken.

Hoe?

1 op 1 sessies

Samen laten we jouw krachtige ‘Look & Feel’ tot leven komen. Ontdek alle essentiële elementen die je moet begrijpen en beheersen om jouw unieke ‘Look & Feel’ te definiëren.
Probeer het! Plan nu een gratis sessie, waarin we de tijd nemen om te bespreken wat jouw merk nodig heeft om eruit te springen.

 

Online modules

Binnenkort volgt meer informatie. Wil je op de hoogte gehouden worden of wil je je alvast aanmelden? Stuur mij dan een berichtje.