Search

Trainingen grafisch ontwerpen

Trainingen

Ik geef trainingen over alle facetten van grafisch ontwerpen. Je leert veel, doet inspiratie op en gaat tijdens de training gelijk aan de slag met je nog maar nét vergaarde kennis. Ik heb deze trainingen onder ander bij Competence Factory gegeven.

 

1

Graphic Design

Deze training is een mooie eerste stap als je in je werk met grafisch design te maken hebt en de basisprincipes onder de knie wilt krijgen. Of als je grafisch ontwerper wil worden.

De training Graphic Design laat je anders kijken naar vormgeving. Wat werkt wel en wat niet? Hoe communiceer je met vorm, kleur, beeld en typografie? Wat zijn de belangrijkste basisprincipes?

2

Beeldredactie

Vaak besteden we veel tijd aan tekst, maar minder aan beeldgebruik.

Dat is jammer want een passend beeld zegt meer dan duizend woorden. Een goed, krachtig beeld versterkt je boodschap en trekt aandacht. Een doordacht beeld blijft hangen en versterkt de inhoudelijke boodschap van een tekst.

In deze training leer je hoe je beeld (on-, en offline) kan inzetten en hoe je de juiste keuzes maakt om met behulp van beeld, je doel te bereiken.

3

Typografie

Zou jij ook je tekstopmaak-skills willen verbeteren zodat jouw presentaties en publicaties er gelijk een stuk professioneler uit zien? Ik geef een masterclass typografie, hier leer je anders naar tekst kijken.

Wat werkt wel en wat niet in typografie? Hoe kies je een lettertype? Hoe zit het met lettergrootte, hoe maak ik mijn tekst goed leesbaar?

1-op-1 VIP trainingen

Wil je liever individuele lessen volgen, met een helemaal op maat gemaakte training. Naar jouw wensen, tempo, ambities en invalshoeken? Kies dan voor de 1-op-1 VIP training.