Search

Geef je merk een boost die het verdient

Niemand wil iemand zijn, die op gaat in de massa en inwisselbaar is. Als ondernemer wil je groeien en opvallen, je boodschap duidelijk overbrengen en je droomklanten aantrekken.

Maar hoe bereik je dat? Hoe val je op en hoe laat je op je op jouw unieke manier zien wie je echt bent? Hoe vermijd je het volgen van de massa en het herhalen van clichés?

Ik help je door samen met jou te bouwen aan een merkidentiteit die perfect uitstraalt wie je bent en laat zien waar je voor staat en waar je trots op kunt zijn. Dit vertaal ik naar een verfrissend design, waarmee je zelf aan de slag kunt onder mijn begeleiding.

Werkwijze

Jouw verhaal vertaald naar prachtig design

In de 1/1 VIP Merkboost werken we intensief samen om jouw merk tot leven te brengen. Een goed begin is het halve werk.

1

Alles begint met keuzes: waar sta je voor en wat wil je uitstralen? We onderzoeken en ontdekken je visie, missie en unieke waarden.


2

Na dit uitgebreide onderzoek vertaal ik de bevindingen in een krachtig design. Je krijgt een unieke merkbeleving met jouw karakteristieke uitstraling, die aansluit bij jouw doelgroep en je onderscheidt van concurrenten. Alles komt aan bod. Beelden, typografie, kleurenpalet en tone of voice.


3

Ik vertaal dit naar een aantal handige templates. Deze templates vormen de bouwstenen van jouw merkstrategie en contentdesign.


4

Je staat er niet alleen voor: ik begeleid je stap voor stap bij het implementeren van de templates. Zo ben je klaar om zelfverzekerd en met een duidelijk plan aan de slag te gaan. Je zult zien dat een sterke basis niet alleen je werk vergemakkelijkt, maar ook je merk een professionele en consistente uitstraling geeft.


Plan nu een gratis sessie om te bespreken wat jouw merk nodig heeft om eruit te springen.

voor wie

De kracht van jouw unieke merkverhaal

→ 1/1 VIP Merkboost is voor ondernemers die hun merk willen laten groeien en naar een hoger niveau willen tillen.

→ Je verlangt naar een merk dat sterk en krachtig is en perfect bij jou past, zodat je er trots op kunt zijn.

→ Je staat aan het begin van je ondernemersreis en zoekt de juiste richting in branding om meteen succesvol te zijn.

→Je verdwaalt vaak in een overvloed aan inspiratie op sociale media en hebt moeite om eenheid en focus in je branding te krijgen.

De fasen van je merk

VAN VISIE NAAR MERKBELEVING

Het creëren van een sterk merk begint bij een helder proces. Van het ontdekken van je visie tot het tot leven brengen van je merkpersoonlijkheid, elke stap is cruciaal voor je eigen en unieke identiteit.

STAP 1: Brand Compass

Alles begint met keuzes: waar sta je voor en wat wil je uitstralen? We onderzoeken je missie, visie en motivatie. Wat zijn waarden die perfect bij jou passen? We gaan op zoek naar de diepere lagen van je merk. Jouw waarden moeten direct duidelijk zijn.

STAP 2: Brand Positioning

Hoe onderscheid jij je tussen anderen die hetzelfde willen? We zoeken naar jouw unieke kenmerken en naar wat jou anders maakt. Voor wie is je merk bedoeld en wie zijn je concurrenten?

STAP 3: Brand Style

Als deze basis eenmaal staat is het tijd om je visie te vertalen en visueel te maken. Hoe gaat je merk eruitzien? Hoe voelt en klinkt het? Denk aan beelden, vormen, typografie, kleuren, geuren en geluiden. Al deze elementen worden samengebracht in een moodboard, waarin alles wordt vastgelegd.

STAP 4: Brand Interactie

Dit is het moment waarop jouw klant in aanraking komt met je merk. Hier komt alles samen en komt jouw boodschap tot leven. De merkcommunicatie die bij jouw merk past, wordt zichtbaar op allerlei uitingen, zoals social media, je website en print, maar ook tijdens events.

Mijn geheim

Maak van je merk een ware belevenis

1

Ik gebruik mijn jarenlange ervaring en vaardigheden om anderen te helpen hun dromen waar te maken

2

Scherpe inzichten en een doordachte aanpak om om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen

3

Iemand die niet alleen ziet waar de knelpunten liggen, maar ook begrijpt welke stappen nodig zijn om ervoor te zorgen dat jouw merkidentiteit tot in de puntjes klopt
De resultaten

JOUW MERK, EEN VERHAAL DAT BLIJFT HANGEN

Je trekt met gemak mensen aan die je geweldig vinden en keer op keer weer voor jou kiezen. Je wordt gezien en gehoord om wie je bent.

Je hebt een merk dat verbindt en jouw publiek duidelijk aanspreekt.


Je merk straalt vertrouwen uit en maakt een blijvende impact die mensen raakt en inspireert.


Een klantervaring waarbij de branding helemaal klopt


Merkbeleving die je onderscheidt en waar je klanten als een magneet mee aantrekt


Wanneer zaken duidelijk, concreet en overzichtelijk zijn, kan je met rust en vertrouwen werken aan het opbouwen van jouw merk


KLAAR OM TE GROEIEN? LATEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN!

Laten we aan de slag gaan

Samen tillen we jouw merk stap voor stap naar een hoger niveau. We analyseren, ontwerpen en implementeren de beste strategieën voor jouw unieke merk.

Wat zit erin:

→ Kick-off sessie (offline/online)

→ 2 x VIP strategiesessie (60 min)

→ Moodboard met o.a. kleurenpaletten typografie set en beeldgebruik

→ Custom made illustraties, patronen, icoontjes of gradients

→ Jouw verhaal vertaald naar prachtig design

→ Voorbeelden voor het implementeren van je nieuwe branding

→ 2 x 60 min online begeleidingssessies (hoe je er zelf mee aan de slag kunt)

→ Handleiding, incl. handige links en meer

Kosten:
INVESTERING €1795,-
nu tijdelijk €1295,-
Ik help je op weg

Boek vandaag nog jouw 1/1 Vip Merkboost en ontdek de kracht van jouw creatieve merk. Neem contact op voor meer informatie en de werkwijze van dit exclusieve 1/1 Vip Merkboost